LEIRI-INFO TuliHukka 2015

TuliHukka 2015 -palokuntaleiri Mynämäessä 5.-10.7.2015

Tervehdys leiriläinen!

Leiri alkaa olemaan jo viikon päässä ja on loppuvalmistelujen aika. Tässä muutama asia vielä mitä pitää muistaa ennen leiriä.

Saapuminen

Kokoonnutaan leirin aloituspäivänä ensin paloasemalle sunnuntaina 5.7. klo 8:15. Paloasemalla varmistetaan että kaikilla on tarvittavat varusteet mukana ja pakataan vielä viimeiset tarvikkeet mukaan. Leirialueelle siirrytään n. klo 9:00, jolloin leirialueelle saa saapua. Kuljetukset katsotaan silloin sunnuntaiaamulla, osa tulee omilla autoilla ja osa pääsee M17 kyydillä leirialueelle. Yhtenä porukkana kuitenkin mennään. Osa kurssilaisista (ripari) aloittaa leirinsä jo pe-la, joten heidän ei tarvitse enää sunnuntaina saapua asemalle.

Muutoin teltta-alueelle saapuminen menee erillisen ohjeen mukaan, joka annetaan leirialueella.

 

Varusteet

Leiriläisen leirivarusteet.

Varusteet kannattaa pakata mahdollisuuksien mukaan yhteen isoon kassiin, jolloin omat tavarat säilyvät yhdessä paikkaa paremmin.

Kurssilaiset huolehtikaa, että teillä on erillinen päiväreppu mukana leirillä, jossa on mukana muistiinpanovälineet, vesipullo, päähine, ruokailuvälineet, sekä punainen opintokirja jokajaetaan leirillä

Reppu on mukana kaikilla harjoitus-/oppitunneilla. Myös avajaispäivän tunneilla!

Vierailupäivä ke 8.7. Klo 13-20

Vierailijoiden pysäköinti tapahtuu Mynämäen kunnan yleisillä pysäköintipaikoilla. Vierailijoille on tarjolla hernekeittoa 5 euron hintaan ruokalinjastolta klo 13 alkaen. Ruokalippu lunastetaan leirin kahviosta. Vierailupäivän aikana nuorilla on myös palokuntakilpailuja. Kilpailuajat ovat erikseen informoitu ilmoitustaululla.

AIKUISET: Muistattehan huomioida nämä vierailupäivän aikana, jotta lapset pääsisivät halutessaan kilpailemaan.

MUISTATHAN, ETTÄ LEIRIALUEELLE EI SAA TUODA ELÄIMIÄ.

 

 

Mukavaa leirin odotusta ja varusteiden pakkaamista! Nähdään sunnuntaina!

 

Toivoo: Leirille lähtevät kouluttajat

Kategoria(t): Nuoriso-osasto Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.