Yö-paloasemalla 1.-2.4.

Tervehdys nuoret ja nuorten vanhemmat!

Harjoitusohjelman mukaisesta ajankohdasta yö-paloasemalla on siirretty! 

Taas on se aika keväästä, kun järjestetään nuorten suosima yö-paloasemalla tapahtuma. Ajankohta on perjantaina 1.–2.4. Tapahtuma alkaa klo 19.00. Eli mielellään hieman ennen jo paloasemalle. Suunnitelmien mukaan tapahtuma päättyy n. klo 9.00 lauantaiaamulla. Nuorille on varattu yksi retkisänky luokkahuoneen lattialle jossa tapahtuu majoittuminen. Tilaisuuden tarkoitus on viettää palokunta-aiheinen yö. Nuoret tekevät opituilla tiedoilla ja taidoilla erilaisia ”hälytys” tehtäviä, aivan niin kuin olisivat oikeita palomiehiä.

Illan aikana nuoret saavat kevyen iltapalan ja yöllä pienen välipalan sekä aamulla aamupalan. Mutta toivomuksena olisi, että nuoret söisivät kotona hyvin ennen lähtöä, koska yöstä tulee kuitenkin pitkä ja ohjelmaa riittää. Koulun jälkeen pienet päiväunetkaan eivät varmaan olisi pahitteeksi, mutta se tapahtukoon oman harkinnan mukaan.

Vaatetus tulisi olla lämmin. Melkein kaikki tilanteet tulevat olemaan ulkona. Eli hieman sään mukaan kannattaa katsoa mitä päälle laittaa.

 

Mukaan kannattaa ottaa seuraavat varusteet:

  • Makuupussi tai peitto (mielellään myös tyyny)
  • Villasukat tai vastaavat sisätossut (paloaseman lattia saattaa olla kylmä kun ollaan sisällä)
  • Hammasharja, ym… (jos haluaa)
  • Vaihto vaatteita (jos sattuu kastumaan, kun vettä käytetään)
  • Saappaat, pipo, hanskat… ym… (pakolliset)
  • Aimo annos palokuntahenkeä ja iloista mieltä….
  • Nameja ja sipsejä, sekä muita hyvyyksiä harkiten mukaan ettei tule paha olo touhutessa. HUOM! Kaikki energiajuomat ym. vastaavat tuotteet on kiellettyjä yö-paloasemalla.

 

Siinä näin pääpiirteittäin koko tapahtuma. Kaikki nuoret joukolla mukaan tekemään ikimuistoinen yö. Ilmoittautuminen palauttamalla harjoituksissa saatu lappu 21.3. mennessä takaisin harjoituksiin.

 

Terveisin Nuoriso-osaston kouluttajat

 

Lisätiedot:

Nuoriso-osaston johtaja

Sami Nurmi

puh: 040-5490795

sami.nurmi@mynamaenvpk.net

Kategoria(t): Nuoriso-osasto Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.